top of page
Silhuett av korset mot himlen

Hej

 

Så roligt att du vill vara med på körhelgen i Strandakyrkan i Mönsterås 13-14 april. Körhelgen kommer att bestå av en inspirerande och rolig kördag på lördagen följt av en söndag som består av en härlig söndagsgudstjänst där kören medverkar. 

 

LÖRDAG

Vi startar kl.10 med uppsjunging och roliga övningar följt av sångövning till kl.12. Vi bryter sedan för lunch kl.12-13. Vi fortsätter sedan dagen kl.13 med mer sångövning blandat med energigivande övningar. Eftermiddagsfika blir kl.14-14.20 och därefter sjunger vi igenom alla sånger som vi övat under dagen. Kl.15.00 är kördagen slut.

 

SÖNDAG

Vi träffas kl.09 och sjunger upp och ihop oss. Gudstjänsten startar kl.10. Efter gudstjänsten inbjuds alla till kyrkfika.

 

Vi lägger upp stämfiler, texter och noter här nedan och så att du, om du vill, kan lyssna in dig på några av låtarna redan innan körhelgen. Detta är absolut inget måste utan ett erbjudande för den som vill.

Preliminär låtlista (kan vara att vi sållar bort någon):

  • Ty så älskar Gud

  • Soon and very soon

  • Heaven bound

  • You are good

  • You alone

  • Awesome

 

Tider:

Lördag kl.10 - 15.00 (lunch kl.12 - 13)

Söndag kl.09 - c:a kl.11.30

 

Har du frågor eller funderingar kring sånger eller liknande eller vill anmäla ditt intresse till att sjunga solo kan du höra av dig till Emma, kontaktuppgifter nedan: 

emma@vasterportkyrkan.se

Tel. 079-0112211

Har du frågor kring det praktiska, tider, lunch, specialkost mm kan du höra av dig till Hanna-Sara, kontaktuppgifter nedan:

hannasara@strandakyrkan.se

Te. 070-1450698

Varmt välkommen på körhelg!

Hanna-Sara, Josue, Emma och Jonas

Ty så älskar Gud

You alone

Soon and very soon

Heaven bound

You are good

Awesome

bottom of page